Werving via in- en externe ambassadeurs ondersteund met slimme referral software is een ideale manier om te besparen op recruitment en het werkgeversmerk op authentieke wijze te positioneren.

  1. Whitepaper referral recruitment

Uit recent onderzoek is gebleken dat wanneer je medewerkers beloont voor elke wervingsbijdrage in het referral programma je tot wel 50% van alle nieuwe collega’s kan werven dankzij inzet van referrals.

Vraag nu gratis het white paper over referral recruitment aan >

  1. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers meedoen met het referral programma?

We onderzoeken altijd eerst onder de medewerkers of jouw organisatie er daadwerkelijk klaar voor is om een 'belonen voor meedoen' referral programma in te zetten en welke beloningen medewerkers zelf het meest interessant vinden. Wij komen vervolgens met een advies hoe een goed referral programma ingezet kan worden zodat er op termijn minimaal 50% van alle nieuwe medewerkers via referrals komen. Vraag nu onze social, content & referral scan aan door een mail te sturen naar Michael Boud (michael@searchco.nl).

  1. Wil je ook 60% besparen dankzij referral?

Werven via ambassadeurs met behulp van slimme Firstbird referral gamification, zodat elke wervingsbijdrage beloond wordt, zorgt ervoor dat je tot wel 50% of meer kan besparen op recruitment. Beantwoord de vragen op searchco.nl/doe-de-test en je ontvangt binnen twee werkdagen gratis en vrijblijvend van ons een berekening met alle relevante gegevens.

  1. Welke referral software gebruiken?

Wanneer je medewerker gaat belonen voor elke wervingsbijdrage heb je slimme referral software nodig om een dergelijk referral programma goed te kunnen ondersteunen. Wij zijn exclusieve partner van referral software Firstbird in Nederland en België. Door middel van een speciaal ontwikkeld referral puntenspel kunnen we organisaties helpen om veel meer medewerkers te activeren en meer resultaat (minimaal 30% hires)  te halen uit het programma. Je kan hier meer lezen over Firstbird.

  1. Referral recruitment workshop

Wij bieden ook workshops aan om de organisatie mee te nemen in de wereld van referrals en hoe zij referrals nog beter kunnen inzetten om toekomstige medewerkers te werven.

Volg één van de gratis webinars van Bianca Perfors en Michael Boud over referral recruitment >

Interesse?
Wil je ook tot wel 50% van je toekomstige collega's werven via referrals? Neem dan contact op met Michael Boud via 020 521 8700 of michael@searchco.nl.