Werken voor de Zorg is een platform waarmee zorgorganisaties makkelijk tijdelijke diensten kunnen invullen met eigen medewerkers. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om via eigen medewerkers kandidaten (referrals) te laten aandragen voor vaste en tijdelijke functies.

Dit platform wordt ondersteund door speciale referral software van Firstbird. Vraag en aanbod van zorg medewerkers kunnen op drie manieren snel bijeen worden gebracht:

  • medewerkers kunnen zelf interesse tonen,
  • zij kunnen kandidaten aandragen of
  • zij kunnen vacatures via hun eigen sociale media delen.

Omdat Werken voor de Zorg een jong, maar snelgroeiend initiatief is, groeit de poule van zorgprofessionals met de dag.

Via een makkelijk te installeren app houden we zorgprofessionals op de hoogte van nieuwe vaste en tijdelijke vacatures, kunnen ze hierop zelf reageren, mogelijke kandidaten aandragen en de vacatures delen via hun eigen kanalen op sociale media als Facebook, Linkedin, Twitter of een Whatsapp.

Werken voor de Zorg is een gezamenlijk initiatief van Search & Co Groep en Firstbird. Search & Co Groep is al bijna tien jaar actief in recruitment consultancy en outsourcing op de zorgmarkt. Firstbird is de bouwer van het gelijknamige recruitment platform.

De specialisten van Search & Co Groep coördineren het gehele traject van uitzetten van de vacatures via de eerste beoordeling en selectie van de binnenkomende sollicitaties van vaste en tijdelijke medewerkers.