Werken voor de Zorg is een referral platform waar je als zorginstelling snel en eenvoudig tijdelijke of vaste vacatures kan invullen met eigen medewerkers of door aangedragen kandidaten (referrals). Elke bijdrage in het wervingsproces wordt beloond d.m.v. een 'airmiles' referral spel.

Dit platform wordt ondersteund door speciale referral software van Firstbird. Vraag en aanbod van zorg medewerkers kunnen op drie manieren snel bijeen worden gebracht:

  • medewerkers kunnen zelf interesse tonen,
  • zij kunnen kandidaten aandragen of
  • zij kunnen vacatures via hun eigen sociale media delen.

Via een makkelijk te installeren app houden we medewerkers van de deelnemende zorginstellingen op de hoogte van hun eigen nieuwe vaste en tijdelijke vacatures, kunnen ze hierop zelf reageren, mogelijke kandidaten aandragen en de vacatures delen via hun eigen kanalen op sociale media als Facebook, Linkedin, Twitter, Whatsapp of e-mail.

Werken voor de Zorg is een gezamenlijk initiatief van Search & Co Groep en Firstbird. Search & Co Groep is al bijna tien jaar actief in recruitment consultancy, referral recruitment en outsourcing op de zorgmarkt. Firstbird is de bouwer van het gelijknamige recruitment platform.